Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

CATENA, premiu special pentru cea mai dedicata echipa

28.05.2015 La Broaste

CATENA RACING TEAM si-a facut deja un renume printre echipele de amatori de ciclism, care iau parte la competitiile din seria Riders Club, dar si la alte evenimente sportive organizate de MPG . Pe 23 mai, nu mai putin de 60 de rideri din echipa CATENA s-au prezentat la startul concursului La Broaste de la Caldarusani.
 
Veseli, uniti si animati de dorinta de a trai o super aventura in natura, membrii CATENA RACING TEAM (CRT) au concurat pe traseele Standard – 23 km si Epic – 46 km. In urma competitiei, doua dintre ciclistele acestei echipe au urcat pe podium: Constanta Papagheorghe a obtinut locul II la traseul Epic, de 46 km, la categoria feminin, 50+ ani, iar Diana Grigorescu a luat locul II la traseul Standard, de 23 km, la categoria feminin, 30-39 ani.
 
Pentru perseverenta cu care membrii sai iau parte la competitiile sportive, echipa CATENA a primit un premiu special din partea Riders Club: Cupa pentru cea mai dedicata echipa!
 
Condusa de Radu George, presedinte CRT si vicepresedinte FILDAS si CATENA Grup, echipa CATENA RACING TEAM a debutat in sezonul competitional 2015, cu multa implicare, determinare, forta si entuziasm! Prima medalie de aur din acest sezon de mountain bike a fost castigata de CATENA RACING TEAM la cea de a III-a editie a concursului ZIUA B, din 18 aprilie, de la Cernica. 
Demn de mentionat este faptul ca echipa CATENA este una polisportiva a caror membri, in numar de peste 200 in total, participa in 2015 la cele mai importante competitii sportive de mountain bike, semimaraton si maraton, fotbal, cros, natatie, triathlon, body-building, atat in Bucuresti si in tara.
 
Le multumim tuturor membrilor echipei CATENA pentru participare si dedicare si ii felicitam pentru rezultate! Ii asteptam cu drag in continuare la evenimentele MPG!