Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Carpathian MTB Epic 2019 – MTB la superlativ, in inima muntilor Carpati

31.01.2019

Carpathian MTB Epic revine pentru cea de-a 3-a editie, cu trasee noi si o experienta MTB autentica, in data de 1-4 august 2019. Inscrierile sunt DESCHISE pentru toti ciclistii pasionati, profesionisti si amatori, la preturi speciale incepand din 28 ianuarie 2019, pe carpathianmtb.ro/ro.

Evenimentul este inscris in calendarul Uniunii Cicliste Internationale (UCI) la categoria S2, oferind sportivilor de performanta accesul la 80 de puncte UCI, relevante pentru eligibilitatea participantilor la Olimpiada din 2020.

Carpathian MTB Epic inseamna 4 zile de mountain biking pur, cu peste 173 kilometri de pedalat si 8.050 metri diferenta de nivel in mijlocul ultimei regiuni salbatice din Europa. Participarea este completata de experienta all-inclusive, care acopera totul, de la cazare in Race Village, la complexul de nivel Olimpic Cheile Gradistei Fundata, optiuni diverse de masa si servicii complete, menite sa te ajute sa te bucuri din plin de eveniment. Te invitam, intre 1 si 4 august, in Carpatii Meridionali, sa decoperi mountain biking-ul pur.

Participantii amatori care nu sunt inca pregatiti pentru a face fata provocarii de 4 zile au la dispozitie optiunea 1-day Challenge, cursa organizata pe data de 4 august, pe un traseu mai scurt, cu o lungime de 43 km si 1.800 metri diferenta de nivel.

Inca de la prima editie, evenimentul Carpathian MTB Epic a fost rapid etichetat ca unul dintre cele spectaculoase concursuri din Europa, prin frumusetea deosebita a zonei, pachetul complet de servicii, promovarea exceptionala si calitatea organizarii. Sportivi din peste 22 de tari ni se alatura in fiecare an pentru o experienta ce presupune depasirea limitelor, intarirea caracterului, crearea de legaturi de prietenie cu alti rideri pasionati si trairea unei aventuri pe trasee EPICE, etichetate de participanti ca fiind in acelasi timp uluitoare si dramatice.

Inscrierile in eveniment se fac exclusiv online, pe carpathianmtb.ro/ro, pagina fiind disponibila atat in romana, cat si in engleza. Taxe speciale sunt disponibile pentru participantii cu resedinta in Romania prin intermediul Programului de dezvoltare regionala a sportului de masa, dar si pentru cluburile de ciclism afiliate Federatiilor Nationale si pentru grupurile mari de rideri.

Descopera mountain biking-ul pur, pe culmile Carpatilor!

Carpathian MTB Epic - Wild. Rugged. EPIC.

1-4 august 2019, Cheile Gradistei Fundata

------------------------------------------

Experientele participantilor

ARIANE LÜTHI, campiona editiei 2018 a Carpathian MTB Epic, 5 x campioana Absa Cape Epic

"Este o cursa foarte frumoasa si foarte, foarte tehnica, foarte grea. A fost foarte dura. Acesta este MTB pur."

FRANS CLAES, Castigator UCI Marathon Series 2017

"Este chiar salbatic, dar mi-am dorit aceste conditii extreme. De aceea iubesc ciclismul montan!"

PEETER PRUUS - Castigator Carpathian MTB Epic 2018, Estonia

"Nu ma asteptam la asta, a fost greu! A fost o cursa abrupta si incredibil de spectaculoasa."

GUSTAV LARSSON, Campion Olimpic

"Carpathian MTB Epic este cu adevarat o cursa placuta. Etapele sunt atat de faine pentru ca sunt grele, dar asa ar trebui sa fie mountain biking-ul."

CORY WALLACE, 2 x Campion Canadian MTB Marathon

"Cursa a fost salbatica iar traseul mi-a amintit de Canada, la fel de salbatic. A fost o experienta de mountain biking adevarata, cu trasee dure, urcari abrupte, iar coborarile au fost uimitoare. Aceasta este una dintre cele mai bune curse la care am participat. A fost uimitor."

Jovana Crnogorac - Campion national cross-country & cyclo-cross, Serbia

"Este o cursa dura si grea. Natura este frumoasa si acest loc este uimitor! Trebuie sa marturisesc ca organizarea este la un nivel foarte inalt."