Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Campulung – amintiri foto din 2015

30.05.2016 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului
Foto: Alin Virsescu
Intr-o perioada in care in marile orase sunt calduri toride, va invitam sa ne bucuram impreuna de racoarea potecilor si a padurilor de munte, cand vom da startul unei alte curse cu traditie in Riders Club.
 
Aflat la a patra editie, concursul Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului isi pregateste traseele pentru toti pasionatii de MTB, gata sa accepte provocarea Carpatilor. De la punctul de start, amenajat in inima orasului Campulung, participantii vor lua calea drumurilor forestiere si vor parcurge poieni si pajisti alpine, apoi vor urca pe diferite poteci in padurile umbroase si se vor lasa calauziti de susurul raului Bughea.
 
Cadrul natural este unul cu adevarat spectaculos si va fi pe placul oricarui rider dornic sa evadeze din mediul urban si sa se regaseasca in mijlocul naturii. Cei nerabadatori sa traiasca pentru prima data aventura Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului sau sa mai ia o portie o pot face aruncand o privire peste o parte din imaginile surprinse in 2015 de Andu Mitu, partea 1 si partea a 2-a, dar si pe celelalte albume postate de ceilalti fotografi.
 
Vizionare placuta si va asteptam la start!