Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Bosch vine cu oferte speciale

6.06.2016 Topoloveni Summer Tour

In calitate de sponsor oficial al sistemului Riders Club, Bosch isi propune sa va tina in forma tot anul! Bosch va sustine pasiunea voastra pentru ciclism, dar in acelasi timp si pe cea pentru proiectele “do it yourself” - www.bosch-do-it.ro. Daca sprijina sistemul competitional de ciclism prin oferirea de premii si suport logistic, pentru cei pasionati de mesterit Bosch vine cu oferte speciale la produse dintre cele mai atractive.
 
Astfel, la fiecare competitie din calendar, incepand cu evenimentul Topoloveni Summer Tour, cate doua produse din lista pot fi achizitionate la preturi speciale exclusiv de catre membrii comunitatii Riders Club. Toti cei interesati trebuie sa vina in showroom-ul Riders Club din soseaua Pipera, nr. 44, din Bucuresti, in perioada mentionata in promotie, pentru a-si comanda produsul dorit.
 
Pentru competitia de la Topoloveni, in perioada 18-25 iunie 2016, puteti achizitiona masina de curatat cu inalta presiune AQT 35-12 PLUS + set auto, de 1.500 W, 120 bari, 350 l/ h, la pretul de 559 lei. In acealasi interval calendaristic este disponibil si polizorul unghiular PWS 20-230,  de 2.000 W, 6.500 rot./ min., 230 mm, la pretul de 629 lei. 
 
Intrati in tura castigatoare Riders Club si reducerile se vor tine lant!