Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Bosch sustine pasiunea ta pentru ciclism

13.04.2016 Ziua B

Riders Club si Bosch, unul din cele mai mari grupuri din domeniul industrial privat, lanseaza o super campanie pe durata anului 2016, menita sa iti stimuleze pasiunea pentru ciclism! 
 
Acum experientele tale la competitiile Riders Club devin si mai palpitante pentru ca vei avea sansa sa castigi unul dintre aparatele performante marca Bosch prin participarea la tombola cu premii. 
 
Principala conditie pentru a intra in aceasta campanie cu premii atractive este de a participa la minim 2 evenimente de ciclism organizate de Riders Club pana la datele de extragere. Prin faptul ca ai luat parte la aceste competitii, numele tau va intra automat in tombola. Numelor riderilor castigatori vor fi trase la sorti, iar acest lucru se va face in trei etape: 1 iunie, 1 august si 1 noiembrie 2016. 
 
Premiile puse la bataie de Bosch pentru acest sezon Riders Club constau in 20 de masini si scule electrice, dar si aparate electrocasnice. Informatii suplimentare sunt prezentate cu ajutorul flyer-ului dedicat acestei campanii, pe care il vei gasi in pachetul tau de participare la evenimente, cat si la sediul MPG.
 
Verifica calendarul de evenimente 2016 pentru a vedea concursurile pe care nu trebuie sa le ratezi. Cu fiecare participare la competitiile Riders Club din acest an, ai mai multe sanse sa castigi un aparat performant marca Bosch
 
Concursul cu premii se desfasoara exclusiv in cadrul sistemului de ciclism Riders Club pe durata anului 2016 si este adresat participantilor adulti, care au implinit varsta de minim 18 ani. Premiile sunt asigurate de Bosch, care isi asuma raspunderea pentru calitatea si functionalitatea aparatelor puse la dispozitie castigatorilor. Grupul Bosch este un lider global in furnizarea de tehnologii si servicii, iar pe piata din Romania este prezent de peste 20 de ani.  
 
Intra acum pe www.ridersclub.ro si intra in cursa pentru premiile Bosch!