Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Bicicleta ta este in Registrul de Biciclete? Protejeaza-ti prietena cu 2 roti!

22.05.2015 La Broaste

Legislatia este ambigua in ceea ce priveste demonstrarea apartenentei in cazul bunurilor mobile. Lucrurile sunt la fel de complicate si cand vine vorba despre biciclete.
 
Echipa de la Registrul de Biciclete a creat o platforma speciala si invita toti proprietarii de biciclete sa-si inregistreze in sistem prietenele cu 2 roti pentru a putea demonstra mai usor faptul ca aceste biciclete le apartin. Urmatorul pas dupa inregistrare este semnalizarea bicicletelor printr-un autocolant RdB ceea ce reprezinta un pas decisiv in descurajarea unui hot. Mai mult, sistemul a fost gandit pentru a semnaliza rapid disparitia unei biciclete, iar in caz de nevoie se apeleaza direct la forta comunitatii de ciclisti pentru a da de urma bicicletelor disparute. 
 
Cu peste 4.500 de biciclisti inregistrati, 2 parteneriate semnate cu Politia Romana si mai multe demersuri pentru colaborare cu alte registre asemanatoare din diferite tari europene, Registrul de Biciclete isi propune  sa ia masuri serioase si eficiente impotriva furturilor de biciclete. 
 
De curand, echipa Registrului de Biciclete a incheiat un parteneriat cu Okazii.ro, prin intermediul caruia vanzatorii de biciclete sunt incurajati sa treaca seria de cadru in anunt. Acest parteneriat urmeaza sa fie dezvoltat in viitorul apropiat.
 
Sistemul Riders Club sustine initiativa Registrului de Biciclete si doreste sa informeze proprietarii de biciclete cu privire la modalitatile de protectie existente in piata si sa ii constientizeze cu privire la importanta cunoasterii originii bicicletei.
 
Participantii la concursurile organizate de Riders Club sunt incurajati sa-si inregistreze bicicletele pe www.registruldebiciclete.ro, sa le marcheze cu autocolant si sa-si ia masuri suplimentare de precautie in momentul achizitionarii unei biciclete second-hand. 
 
Vino sa ne dai un autograf pentru bicicleta ta! Ne vedem la startul competitiei La Broaste!