Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Beneficiile participantilor la ZIUA B

22.02.2016 Ziua B
Foto: Marius Furceanu
Sunteti nerabdatori sa pedalati intr-un maraton provocator la inceput de sezon? Ati asteptat toata iarna debutul competitiilor de MTB pentru a reveni in cursele oficiale? Atunci nu puteti rata participarea la ZIUA B, maraton aflat la cea de-a 4-a editie, care va avea loc pe 16 aprilie. 
 
Startul se va da dintr-o zona deosebit de atractiva, in imediata vecinatate a Extreme Park, amplasat pe malul lacului Cernica, unde veti avea la dispozitie numeroase facilitati: parcare, restaurante, dar si posibilitatea de a traversa lacul Cernica pe tiroliana, toate acestea oferind atat sportivilor cat si sustinatorilor lor oportunitatea excelenta de a se bucura de o zi frumoasa de primavara in aer liber. In cadrul evenimentului se va asigura o zona de relaxare in care participantii si sustinatorii lor vor avea acces la terasa, catering si puncte de alimentare si hidratare. Nevoile concurentilor vor fi acoperite de multiplele facilitati disponibile in zona de Start, printre care se numara  asistenta medicala, garderoba, vestiar si asistenta mecanica pentru biciclete. 
 
Fie ca optati pentru tura scurta, de 17 km, destinata incepatorilor, dar si copiilor, fie ca alergati pe cea Standard, de 41 de km, veti avea parte de o experienta de neuitat. 
 
Pachetul competitional al evenimentului include: numar de concurs cu cip unic de cronometrare atasat; tricoul evenimentului ZIUA B, bidon pentru apa si o sticla cu bautura sportiva oferite de Gatorade, partenerul oficial al concursului. Cei mici vor beneficia in pachetul de participare si de o borseta oferita de BCR, care sustine cursa Family in calitate de partener oficial. La finalul curselor, toti concurentii vor primi o medalie de Finisher si se vor putea bucura de cate o portie gustoasa si sanatoasa de paste Barilla, numarul 1 in Italia, in sos Barilla. Participantii adulti se vor putea racori cu o doza de bere Ciuc Natur Radler, asigurata de Ciuc, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club 2016.
 
Pentru cei mai competitivi care se vor lupta pentru locurile de pe podium vor fi oferite premii atractive asigurate de Gatorade, Ghost - German Bicycle Technology, GoldNutrition si alti sponsori. De asemenea, riderii care vor ramane pana la sfarsitul evenimentului vor avea ocazia sa intre in super tombola si sa castige marele premiu, o bicicleta oferita de Ghost, sponsor oficial al sistemului Riders Club, dar sa se bucure si de alte surprize.
 
Lista de beneficii este in continua actualizare, astfel ca e posibil sa apara noutati. 
 
Va asteptam la startul maratonului ZIUA B in numar cat mai mare!