Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Beneficii atractive pentru rideri

12.06.2015 VLC Mountainbiking

Sunteti nerabdatori sa pedalati intr-un maraton provocator, pe un traseu montan superb, dar solicitant? Atunci nu puteti rata participarea la VLC Muntainbiking, competitie ce va avea loc pe 15 august. 
Fie ca optati pentru tura scurta, de 19 km, destinata mai ales incepatorilor, fie ca alergati pe cea Standard, de 40 km, sau pe traseul Epic, de 71 km, veti avea parte de o experienta de neuitat! Pe traseul conceput de S.C. UNU Grup Savoka S.R.L. in zona Malaia – Voineasa, veti avea ocazia sa descoperiti noi privelisti pitoresti si sa pedalati pe zeci de poteci salbatice gata sa fie descoperite de catre pasionatii de experiente frumoase in natura.
 
Pe langa aventura de pe traseu, va veti bucura de numeroase beneficii pe care MPG si organizatorul local le-a pregatit atat pentru concurenti cat si pentru sustinatorii care vor lua parte la acest eveniment. 
 
Unul dintre acestea este pachetul competitional, care include:
•  Tricou de eveniment;
•  Numar de eveniment & coliere | Cip unic de cronometrare | Medalie de participare;
•  Portie de paste Barilla, in sos Barilla, alaturi de doza Ciuc Natur Radler (doar pentru adulti), oferite la finalul competitiei;
•  Produse oferite de sponsorii evenimentului.
 
La VLC Muntainbiking se vor acorda si premii in bani pentru toate cele 4 categorii premiate.
 
Va asteptam la una dintre cele mai spectaculoase experiente ale acestei veri!