Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Beneficii atractive la Ziua B

23.02.2015 Ziua B

Sunteti nerabdatori sa pedalati intr-un maraton provocator la inceput de sezon? Ati asteptat toata iarna debutul competitiilor de MTB pentru a reveni in cursele oficiale? Atunci nu puteti rata participarea la Ziua B, maraton aflat la cea de-a doua editie si care va avea loc pe 18 aprilie. 
 
Vom da startul dintr-o zona noua, deosebit de atractiva, in imediata vecinatate a Parcului Phoenix Aventura, de pe malul lacului Cernica, unde veti avea la dispozitie numeroase facilitati ce ridica standardul competitiei la un nivel superior. 
Fie ca optati pentru tura scurta, de 17 km, destinata incepatorilor, dar si copiilor, fie ca alergati pe cea Standard, de 41 de km, veti avea parte de o experienta de neuitat! Pe noul traseu conceput de Razvan Juganaru in Padurea Cernica – Pantelimon veti avea ocazia sa descoperiti noi privelisti pitoresti si sa goniti pe carari parca special lasate de natura sa faca deliciul oricarui pasionat de o experienta in aer liber.
 
Pe langa aventura de pe traseu, va veti bucura de numeroase beneficii pe care le-am pregatit atat pentru concurenti cat si pentru sustinatorii care vor lua parte la acest eveniment. 
Unul dintre acestea este pachetul competitional, care include:
  • Tricou de eveniment Ziua B;
  • Numar de eveniment & coliere | Cip unic de cronometrare | Medalie de participare;
  • O sticla de Gatorade;
  • Portie de paste Barilla, in sos Barilla, alaturi de doza Ciuc Natur Radler (doar pentru adulti), oferite la finalul competitiei;
  • Produse oferite de sponsorii evenimentului.
De asemenea, cei care vor ramane pana la sfarsitul evenimentului vor participa la o super tombola, unde vor putea castiga un cadru GIANT XTC Composite, in valoare de 6.999 lei, o trusa SKIL, precum si  cosuri cu fructe si legume, de la Abbara. Lista de beneficii este insa in curs de actualizare, fiind foarte posibil ca numarul lor sa creasca. 
 
Locatia aleasa pentru aceasta editie a maratonului Ziua B ofera conditii exceptionale pentru eventualii clienti: parcare, restaurante, parc de distractii accesibil adultilor si copiilor.
 
Va asteptam la startul oficial al sezonului Riders Club 2015!