Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Beach Race XCO, un eveniment din calendarul UCI

16.02.2015 Beach Race XCO

Evenimentul Beach Race XCO prezinta o atractie cu iz exotic: este singurul cross country olimpic din Europa ce se desfasoara pe plaja si este inclus in calendarul international UCI. Astfel, ciclistii legitimati care vor lua parte la aceasta competitie vor putea acumula puncte UCI pentru Olimpiada RIO 2016. In schimb, amatorii prezenti la cursa au ocazia sa ii admire pe unii dintre cei mai buni rideri MTB din tara noastra si sa le ceara sfaturi, in momentele de relaxare dupa competitie.

Riderii amatori se vor putea intrece pe un traseu destul de tehnic, pregatit pentru sportivii de performanta, cu o lungime de 4 km si o diferenta de nivel de aproximativ 50 m, ce se va desfasura jumatate pe plaja si jumatate pe coasta de acces pe faleza. Traseul Standard va avea in total 20 km, fiind alcatuit din 5 ture, iar cel Epic va include 40 km, fiind necesare 10 ture pentru a-l termina.

Va uram mult succes si va asteptam la start!