Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Avertizare importanta in legatura cu posibila aparitie a viespilor

26.08.2016 4 pedale

In ultimele zile, membrii echipei MPG impreuna cu Razvan Juganaru au amenajat si curatat traseul de concurs din padurea Baneasa pentru evenimentul 4 Pedale, care va avea loc sambata, 27 august.

Potecile pe care se va pedala au fost curatate, marcate si traseele igienizate. Totodata, s-au luat masuri pentru identificarea si eliminarea cuiburilor de viespi de pe traseele de concurs sau in apropierea lor.

Cu toate acestea, adresam rugamintea ciclistilor care stiu ca au alergii la intepaturi de viespi si albine sa isi ia masuri de siguranta, respectiv sa aiba asupra lor medicamentatia recomandata de medici in aceste situatii.

In cazul in care vor aparea astfel de situatii si, mai ales, daca aveti reactii alergice, va rugam sa anuntati primii voluntari pe care ii identificati pe traseu sau sunati la numerele de urgenta inscriptionate pe numerele de concurs. Echipele noastre vor fi gata sa intervina si sa va transporte la ambulanta aflata in zona de Start/Finish a evenimentului din Baneasa. Echipajul medical de pe ambulanta este pregatit sa intervina in astfel de situatii de urgenta.

Va asteptam sambata la startul concursului 4 Pedale!