Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Aventurile editiei anterioare

8.06.2015 Dumbrava cu Margaritar

 
In plina vara, pe 8 august, va avea loc una din cele mai atractive curse Riders Club din apropierea Bucurestiului. Este vorba despre competitia Dumbrava cu Margaritar, eveniment ce se organizeaza din anul 2013 in Parcul Natural Comana.
 
Situat la aproximativ 40 de km de Bucuresti, parcul include Balta Comana, a doua zona umeda a Romaniei ca biodiversitate, dupa Delta Dunarii, care adaposteste nu mai putin de 141 de specii de pasari si 13 specii de pesti, iar unele dintre acestea le gasim exclusiv in acest areal natural. 
 
Cadrul natural este unul de exceptie si include paduri umbroase de stejar si plop, lacuri cu salcii bogate, pajisti inverzite, reptile colorate, pasari rare si alte elemente ce reprezinta o adevarata desfatare pentru simturile oricarui rider, dornic sa se refugieze in zone pline cu verdeata si a scapa de aglomeratia urbana.
 
Pentru a rememora ce va asteapta, dar si pentru inspiratie, va invitam sa revedeti imagini de la fata locului, realizate in 2014 si care pot fi accesate aici.
 
Va asteptam pe 8 august sa va bucurati de o noua experienta din seria Dumbrava cu Margaritar!