Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Aventura si provocare la ZIUA B, editia a III-a

20.04.2015 Ziua B

Prezentat ca o adevarata provocare la inceput de sezon, maratonul ZIUA B, din 18 aprilie, si-a meritat cu prisosinta titlul de eveniment major din calendarul Riders Club 2015. 
 
Vremea a fost frumoasa, cu mici capricii, iar traseul incitant si pitoresc. Pe malul lacului Cernica si-au dat intalnire la ZIUA B peste 2.100 de oameni, concurenti, sustinatori si organizatori, dar si echipele sponsorilor si partenerilor, toti fiind plini de energie si dornici sa se bucure de o zi in natura. Startul s-a dat chiar de langa parcul de distractie Extreme Park, iar riderii au pornit in valuri in cele doua curse desfasurate in padurea Cernica si imprejurimi.
 
Le multumim tuturor concurentilor, sustinatorilor, sponsorilor si partenerilor care au participat la eveniment si care au sprijinit realizarea si promovarea competitiei ZIUA B, aflata la cea de a treia editie.
 
Click aici pentru a vedea rezultatele competitiei Ziua B.
 
Unul din momentele cele mai asteptate din ziua concursului Ziua B a fost tombola, care a atras in fata scenei mai multi amatori decat de obicei. Au fost oferite in total 9 premii, castigatorii fiind extrasi din toti riderii inscrisi la eveniment si prezenti la festivitate.
Castigatorii tombolei sunt urmatorii:
• Asigurare pentru bicicleta, de la Otto Velo: Ionut Toma, Dragos Ivan, Bogdan Dinca, Onessa Csender, Alexandru Poenaru si Iulian Curicuta
• Cos cu produse Elixil: Bogdan Rucareanu
• Trusa SKIL: Cosmin Biciin
• Cadru GIANT XTC Composite (6999 lei): Marius Florin Sorescu
 
Le adresam felicitari tuturor si ii asteptam la editia 2016! Pana atunci, concursurile din calendarul Riders Club 2015 continua cu Beach Race XCO – 25 aprilie si La Broaste - 23 mai, ambele avand inscrierile deschise pe paginile dedicate.