Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Aventura la munte cu FreeRider.ro

6.04.2017 Ziua B
Foto: FreeRider.ro

Daca va loveste pofta de o mini-vacanta la munte, de plimbari lungi in padure cutreierand liber cararile, ei, bine... luati-va casca si setati destinatia. FreeRider.ro va ofera sansa de a va bucura de o aventura interesanta, condimentata cu de toate si la pachet cu serviciile de cazare, mic dejun, training si pick-up.

In 2017, e disponibil si serviciul 1KTM E-bike Experience, prin care aveti acces la dispozitie biciclete electrice. Veti putea pedala lejer catre cele mai inalte culmi ale Muscelului, la doar 160 de km distanta de Bucuresti, 80 de km de Brasov sau 160 km de Sibiu. Fie ca veniti singuri, cu familia sau cu prietenii, unul dintre membri echipei FreeRider va va insoti cu mare placere in tura! 

Bicicletele electrice, care va vor insoti in aventura pe potecile muntelui, sunt hardtail-uri KTM cu motoare Bosch, frane pe disc si furci cu amortizor. Acestea ofera 4 niveluri de asistenta sau se pot deconecta complet daca vreti sa afceti miscare si sa pedalati cu propriile picioare. Ce presupune asistenta? Un e-bike nu este o motocicleta. Prin urmare, nu aveti la dispozitie o acceleratie pe ghidon. Trebuie sa procedati la fel ca in cazul unei biciclete obisnuite, adica sa pedalati, insa in functie de nivelul de asistenta ales, de la Eco la Turbo, pedalatul va fi mai greu sau mai simplu. Modul Eco este suficient chiar si pentru cei mai putin antrenati dintre voi, insa cei care nu vor sa simta deloc efortul, pot alege nivelul 3 sau 4 de asistenta. Autonomia acumulatorului scade pe masura ce cresteti nivelul de asistenta.

In fiecare zi, de vineri pana duminica, FreeRider.ro ofera la alegere trasee de dificultate usoara spre medie, dar nu trebuie sa va bateti capul pentru ca, totusi, veti folosi o bicicleta electrica. Veti pedala circa 30-35 de km, cu 1.000 de metri diferenta de nivel, adica atat cat ar trebui sa ajunga acumulatorul.

Pentru a cerceta in detaliu oferta FreeRider.ro, click aici.

Weekend la munte cu plimbari lungi pe culmile Muscelului, la o decizie distanta!