Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Atractiile Tarii Lovistei

3.06.2014 VLC Mountainbiking

Una din competitiile nou-intrate in calendarul Riders Club 2014, VLC Mountainbiking, se va desfasura in apropiere de localitatea Malaia, asezata in nordul judetului Valcea, la 24 km de varsarea raului Lotru in Olt. Fiind una din cele sase comune ale Tarii Lovistei, Malaia este asezata intr-una din depresiunile Vaii Lotrului si, desi regiunea este muntoasa, altitudinea la care este situata localitatea Malaia nu depaseste 460 m.
 
Zona in care se va tine competitia Riders Club este strajuita la Sud de Muntii Capatanii, la Nord de Muntii Lotrului, la Est se invecineaza cu orasul Brezoi, iar la Vest, cu localitatea Voineasa.
 
Tot aici, in Bazinul Lotrului, avem o zona de veche locuire, fapt confirmat de sapaturile arheologice ce au scos la iveala, pe teritoriul comunei Malaia, urme din mezolitic (10000 –5500 i.d.Hr.), iar in satul Ciunget, vestigii din epoca bronzului (2200 – 1200 i.d.Hr.), ceramica de uz caznic, pumnale, scule, topoare de cupru.
 
Insa, lasand la o parte valoarea arheologica a zonei, peisajul natural este unul absolut superb, ce merita explorat, mai ales pe bicicleta.