Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ambulanta de Biciclete ofera suport tehnic la Topoloveni Summer Tour

24.06.2015 Topoloveni Summer Tour

Cu ocazia concursului Topoloveni Summer Tour, care va avea loc pe 28 iunie, ne vom reintalni cu Ambulanta de Biciclete care va asigura suportul tehnic in zona startului si pe traseu. Pentru micile reglaje de care aveti nevoie in cadrul evenimentului puteti sa mergeti la  cortul alb cu verde al Ambulantei de Biciclete sau sa cautati masina de incredere... Amby. 

Cine doreste sa-si lase bicicleta in grija echipei Ambike dupa concurs, o poate face fara probleme. Prietena voastra pe doua roti se va bucura de o zi de "spa", iar apoi va fi livrata direct la domiciliul vostru in siguranta si... ca si noua.

Pentru detalii legate de pachetele de revizii si costurile acestora, puteti vizita pagina oficiala a Ambulantei de Biciclete: www.ambike.ro/pachete-servicii.

De asemenea, prietenii de la Ambulanta de Biciclete deruleaza un concurs care implica postarea unei fotografii cu masina lor Amby si strangerea de cat mai multe likesi. Premiul consta intr-o inscriere gratuita la Topoloveni Summer Tour. Mai multe detalii pe pagina lor de Facebook: www.facebook.com/AmbulantaDeBiciclete

Ne vedem pe 28 iunie 2015 la Topoloveni Summer Tour!