Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ambulanta de Biciclete a implinit 1 luna!

21.05.2015 La Broaste

Ambulanta de Biciclete s-a lansat la ZIUA B, pe 18 aprilie 2015, la Cernica, iar de atunci echipa de specialisti a avut parte de evenimente frumoase si a adunat numai fapte bune. 
 
“A fost o experienta noua pentru noi, insa una foarte reusita! La ZIUA B am oferit suport tehnic tuturor participantilor si chiar am condus ciclisti pe traseu. Ne-am bucurat ca am putut fi de ajutor si ca oamenii au fost multumim pentru ca acesta este scopul echipei AmBike si al acestui serviciu. Ii multumim echipei MPG ca a fost alaturi de noi chiar din prima zi si ca avem o colaborare foarte buna! Va multumim tuturor pentru feedback-ul pozitiv pe care l-am primit din partea voastra, pentru increderea acordata si pentru ca ne motivati sa ne implicam si mai mult si sa dezvoltam servicii noi care sa vina in ajutorul vostru”, ne-a transmis Razvan Juganaru, co-fondator Ambulanta de Biciclete.
 
In aceasta prima luna de activitate, Ambulanta de Biciclete a ajutat multe prietene cu 2 roti ale ciclistilor, iar acestea au primit cel mai bun tratament si s-au intors la proprietarii lor in cele mai bune conditii. AmBike invita toti riderii preocupati de sanatatea bicicletelor sa viziteze www.ambike.ro si sa ofere opinii si sugestii la contact@ambike.ro care ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite.
 
Riders Club ii ureaza echipei AmBike “La multi ani!” si la multe fapte bune! :) Spor la pedalat si ne vedem la concursul La Broaste, pe 23 Mai!