Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Ambike vine in ajutorul bicicletelor la ZIUA B

17.04.2015 Ziua B

La ZIUA B cea mai buna prietena a biciclistului este Ambike - Ambulanta de biciclete – partenerul tehnic al competitiei, ce va avea disponibil un mecanic la start, pentru a face reglaje minime bicicletelor care au nevoie de asa ceva. De asemenea, pe traseul Standard, la km 18, veti gasi un punct self-service realizat de Ambulanta de biciclete.

Serviciul Ambike se lanseaza odata cu editia a III-a a maratonului ZIUA B si este unic in tara noastra.

Ambulanta de biciclete va sprijina in trei pasi:

1. Va programati online pe www.ambike.ro pentru o revizie/reparatie;

2. Echipa Ambike vine la adresele oferite de voi, preiau bicicletele si le inapoiaza ulterior cu revizia/reparatia efectuata, fiind gata de gonit pe poteci;

3. Relaxati-va si distrati-va pedaland fara griji.

Ambike ofera riderilor 4 pachete standard pe care le pot accesa in functie de preferinte si necesitati, incepand de la 90 de lei si pana la 210 lei in functie de elementele incluse in service.

Pe langa pachetele standard se pot comanda orice reparatii pe care le considerati necesare bicicletei, iar costurile vor fi comunicate in prealabil de catre service si facturate separat, dupa ce acordul clientului este dat. Site-ul www.ambike.ro se va lansa pe 18 aprilie. Noi le uram succes!

Motto-ul Ambike: Bucura-te de timpul liber, lasa bicicleta pe mana profesionistilor!