Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

AmBike a implinit 1 an

25.04.2016 Ziua B
Foto: Ovidiu Salavastru
Editia a 4-a a maratonului ZIUA a marcat si implinirea unui an de cand s-a lansat pe piata Ambulanta de Biciclete, partenerul tehnic al sistemului Riders Club.
 
Ambulanta de Biciclete – AmBike.ro s-a lansat din nevoia de a exista pe piata un serviciu specializat pentru bicicletele, fie ca sunt necesare reglaje minime inainte de competitiile de ciclism, fie ca acestea au nevoie de tratamente mai indelungate in service. In ultimul an, peste 1.200 de biciclete au beneficiat de serviciile AmBike, fie in cadrul concursurilor, fie inainte de acestea.
 
La un an de aniversare, Ambulanta de Biciclete le-a facut cateva surprize frumoase riderilor. Castigatorii locurilor 1 de la podiumurile maratonului ZIUA B, respectiv cei inscrisi la nivelurile 2, 3 si 4, s-au putut bucura de cate o revizie All-Inclusive pentru bicicleta lor. De asemenea, inca o astfel de revizie a fost oferita cadou la tombola de la finalul evenimentului. In plus, AmBike a facut si alte discounturi la serviciile oferite ciclistilor.
 
Riders Club a fost inca de la inceput alaturi de proiectul Ambulanta de Biciclete, avand in vedere un parteneriat de lunga durata, in vederea cresterii si dezvoltarii ciclismului in Romania.
 
„Acum 1 an, la ZIUA B, ne-am facut intrarea in scena ciclismului din Romania. A fost o zi cu un vant puternic insa plina de rideri adevarati care nu s-au lasat intimidati. De atunci pana acum am trecut prin multe provocari si chiar... mai multe biciclete. Ne-am simtit foarte bine in acest parteneriat, fapt pentru care le multumim cu aceasta ocazie tuturor din echipa MPG, care organizeaza evenimentele Riders Club si va anuntam cu entuziasm si bucurie ca in sezonul nou vom continua sa fim partenerii tehnici al evenimentelor din acest sistem de ciclism dedicat amatorilor pasionati de MTB”, au transmis membrii echipei AmBike.  
 
Le multumim tuturor participantilor pentru incredere si membrilor echipei AmBike pentru sustinere! Va asteptam la startul competitiilor Riders Club in numar cat mai mare pentru a avea parte de aventuri frumoase in natura!