Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Alegeti numar personalizat la ZIUA B

30.03.2016 Ziua B

Nu mai este mult pana la startul competitiei ZIUA B, primul maraton din seria Riders Club din acest an. Pregatirile sunt in toi astfel incat experienta tuturor sa fie una frumoasa si energizanta!
 
Unul dintre pasii importanti in organizare este imprimarea numarului de concurs, iar daca acesta este si personalizat, amintirile vor fi mai vii si se vor vedea in pozele de concurs. Pentru a beneficia de numere de concurs personalizate, respectiv fiecare va fi imprimat cu numele si prenumele posesorului, trebuie sa platiti rezervarea in concurs pana la finalul zilei de miercuri, 6 aprilie 2016.
 
ZIUA B, o competitie MTB aflata la cea de a 4-a editie, va avea loc sambata, 16 aprilie, in padurea Cernica – Pantelimon. Concursul promite curse interesante care se vor desfasura pe doua variante de traseu: Scurt – 17 km, destinat incepatorilor, copiilor si juniorilor; Standard - 41 km, pe care isi pot arata indemanarea riderii care se simt in forma si au experienta.
 
Va asteptam cu forte proaspete la start!