Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

Accesati online rezultatele de la Campulung

17.07.2017 Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului

 
Multumim tuturor riderilor si spectatorilor care s-au alaturat mult asteptatei curse de la Campulung, Lupii Dacilor Trofeul Muscelului - editia a 5-a, dar si celor ce au participat la MTB Academy Cup, cursa contand pentru a 3-a etapa a Cupei Nationale de XCO. Felicitam toti riderii care au dus la bun sfarsit cursele si ii aplaudam pe cei care au ocupat locurile fruntase!
 
Clasamentele de la Lupii Dacilor Trofeul Muscelului sunt disponibile aici, iar cele de la MTB Academy Cup pot fi accesate prin click aici.
 
Performerii celor doua evenimente au primit premii in bani, produse si vouchere de la sponsori, iar cei mai norocosi dintre participantii la Lupii Dacilor Trofeul Muscelului au castigat la tombola.
 
Pozele evenimentului vor fi selectate si procesate in urmatoarele zile si le veti putea descarca direct de pe profilul de Facebook Riders Club.
 
Competitia din 16 iulie de la Campulung, cea de-a 5-a din calendarul 2016 al Riders Club, a fost sustinuta de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism Riders Club, alaturi de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Barilla si de partenerul tehnic AmBike – Ambulanta de biciclete. Sponsorii competitiei au fost INES GROUP, MTB Academy powered by Razvan Juganaru, BikeXpert,  SUUNTO, DIABLOS COMPUTER, DAIMON Wellness, Totul pentru casa ta, DRAG BICYCLES, ROAPRILIA ALEX ALINA, RENANIA, Bioelectra MAGNESIUM, Pensiunea Valea Ursului. Concursul a beneficiat de suportul partenerilor FreeRider.ro, Primaria Campulung si Registrul de Biciclete.
Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism si partenerul de recrutare eJobs. Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului beneficiaza de suportul partenerilor media principali INGA Media, Libertatea si al partenerilor media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul.ro, Orasulm.eu, SportPici, Romania Pozitiva, sportsplanner.com, Bike Events, Insport, blogul 188bmp.com, Bike FM, edu-news.ro, iReporter.ro.
 
Va asteptam la Ziua B, in 6 august, urmatorul eveniment din calendarul Riders Club!