Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

A fost ZIUA B, prima aventura MTB din calendarul 2018

8.05.2018 Ziua B
Foto: Brindusa Mutoiu.

Aproximativ 1.000 de rideri au avut parte de o aventura MTB energica si intensa la competitia ZIUA B, concurs “SOLD-OUT” care a avut loc pe 5 mai 2018 in padurea Cernica-Pantelimon si imprejurimile sale. Aflat la cea de a 6-a editie, la eveniment s-a creat o atmosfera deosebita la zona de start, atmosfera generata in mare masura de entuziasmul inceputului de sezon. Concurentii mari si mici au avut ocazia de a explora pe doua roti trasee frumoase in natura de 19 km si 38 km. Rutele au fost accesibile tuturor, insa cea mai mare provocare a fost caldura astfel ca punctele de alimentare si hidratare au fost foarte solicitate.

Dupa cursele de ciclism concurentii au primit medalia de Finisher si s-au relaxat in zona de Start/ Finish, de langa restaurantul Phoenix Cernica si Extreme Park Cernica, beneficiind de toate facilitatile puse la dispozitie de echipa MTB Academy & MPG.

La festivitatea de premiere cei mai rapizi ciclisti care au cucerit podiumul s-au bucurat de premii oferite de SUUNTO, BOSCH, GoldNutrition, Ambulanta de Biciclete – AmBike si MTB Academy, de medalii si diplome.

Rezultatele editiei a 6-a a concursului ZIUA B pot fi consultate online pe pagina competitiei de pe www.ridersclub.ro – click aici.

Participantii adulti au avut ocazia sa castige premii si la tombola de la finalul evenimentulului, ce au constat in: revizie all inclusive de la Ambulanta de biciclete, un Ceas SUUNTO M2 si un aparat de spalat Easy Aquatak Bosch 110. Cei mici au avut o tombola speciala in cadrul careia s-au oferit: o casca de bicicleta Drag Bike, un ghiozdan Riders Club si doua sedinte de personal training MTB Academy.

Reamintim faptul ca evenimentul a fost limitat la 1.000 de participanti si a fost declarat “SOLD-OUT” joi, 3 mai a.c. pentru ca experienta tuturor sa fie placuta, iar cursele sa se desfasoare in conditii de siguranta din punct de vedere al organizarii.

Dorim sa sa le multumim reprezentantilor sponsorilor si partenerilor pentru eforturile depuse pentru ca evenimentul sa beneficieze de serviciile si beneficiile anuntate: Gatorade, BOSCH, GOLD NUTRITION, Profructta, in calitate de Sponsori Oficiali; Extreme Park Cernica, in calitate de Partener locatie; Ambulanta de Biciclete, Partenerul tehnic al sistemului; Radio GUERRILLA, Partenerul media oficial; Barilla, Bono, Tomatina, SUUNTO, BIKEXPERT, DRAG BICYCLES, Terapie pentru Miscare - sponsori ai competitiei; FREERIDER, Neste Automotive, MTB Academy, Even’thor, A&I CONCEPT TRANSPORT, Sim Auto Garage, BIKE FM si ROMSILVA, Parteneri care au fost alaturi de noi.
 
Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Partenerii media: Biciclistul.ro, Romania Pozitiva, Bike Events, IReporter.ro si SportsPlanner.com.
 

Le multumim si tuturor concurentilor si sustinatorilor care au participat la competitia ZIUA B, aflata la cea de a 6-a editie!