Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

A fost Topoloveni Summer Tour 2019

23.07.2019 Topoloveni Summer Tour

Recent, pe dealurile din jurul orasului Topoloveni a avut loc editia a 5-a a evenimentului devenit deja traditional – Topoloveni Summer Tour, organizat de MTB Academy si MPG. Desi vremea capricioasa a pus ceva probleme in timpul festivitatii de premiere, competitia s-a desfasurat in conditii ideale, iar amintirile vor fi cu siguranta placute pentru toti cei implicati.
 
Le transmitem multumiri speciale fotografilor care au fost alaturi de participanti si de echipa de organizare la evenimentul Topoloveni Summer Tour, editia 2019 si au suprins imagini si trairi deosebite din cadrul competitiei: Janos Cherestes - partea 1 si partea a 2-a, Ana Georgescu - partea 1, partea a 2-a si partea a 3-a si Cristian Petrache - partea 1 si partea a 2-a.

Topoloveni Summer Tour si experienta oferita nu ar fi fost la fel fara sprijinul sponsorilor oficiali Gatorade, BOSCH si Barilla. Transmitem multumiri speciale si sponsorilor evenimentului: BAMESA, PRIMA MARKET, GOLD NUTRITION, THULE Store, Aleo, ORGANIC INDIA, DRAG BICYCLES, GARMIN Romania, STONEFEET,  BikeXpert si Total Gama Prod.
Evenimentul s-a bucurat si de suportul partenerilor Ambulanta de Biciclete, Primaria Topoloveni, Casa de Cultura “Preot Ion Ionescu” – Topoloveni, A&I Concept Transport, JEEP, Asociatia proprietarilor de padure STEJARUL – TOPOLOVENI, FreeRider.ro si Bike FM. Se cuvin multumiri si Radioului oficial Virgin RADIO, precum si partenerilor biciclistul.ro, JURNAL DE ARGES si Antena3 Pitesti.
 
Rezultatele competitiei Topoloveni Summer Tour pot fi consultate aici.
 
Aventura MTB Riders Club 2019 continua cu evenimentul Carpathian MTB Epic, in 1-4 august.