Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

A fost Maratonul Dunarii 2019

2.11.2019 Maratonul Dunarii

La editia record a Maratonului Dunarii, peste 600 de ciclisti si insotitorii lor au petrecut o zi de toamna tarzie inconjurati de prieteni, in sudul judetului Giurgiu. Traseele au incantat cu privelisti frumoase, pictate in culori calde, oferind o experienta echilibrata, cu urcari si coborari pe dealurile si podgoriile din regiune.

Am inchis astfel cel de-al 7-lea an de competitii Riders Club si am strans un nou set de amintiri, demne de a fi povestite. Le transmitem multumiri Partenerului Oficial de Hidratare - Gatorade Romania, Sponsorilor Oficiali - Bosch si Barilla dar si Sponsorilor - GoldNutrition, Organic India, Cris-Tim, #nutritiesanatoasa, Kaufland X-treme Games, Garmin, BikeXpert, Total Gama Prod, Thule Store, Aleo si Partenerilor - Freerider.ro, JEEP, Ambulanta de Biciclete, ASVSU, Romsilva, A&I Concept Transport, BikeFM, Domeniul Bogdan si Biciclistul.ro.

Salutam implicarea Virgin Radio - Radioul oficial al sistemului Riders Club care sustine competitiile de ciclism si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta. 

Rezultatele oficiale sunt disponibile online: click aici.

La buna vedere, in 2020!