Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

A fost Livada cu Ciresi, editia a 4-a

5.07.2017 Livada cu Ciresi
Foto: Bikers pics
Pentru a patra oara consecutiv Livada cu Ciresi a atras numerosi amatori de MTB pentru o super escapada ciclista printre dealurile si prin padurile din zona comunei Paulesti, judetul Prahova, eveniment ce a avut loc in weekend-ul recent incheiat. 
 
Cei peste 500 de participant au a avut parte de curse antrenante, adaptate insa  conditiilor de canicula in care s-a desfasurat evenimentul, dar si nivelului de abilitate al fiecaruia. 
 
Podiumul de la traseul Epic a fost ocupat de Gerhard Dumitrescu, clasat pe locul I, care a efectuat cursa in 1 h 05 minute, urmat de Alexandru-Danut Grozea, pe locul al II-lea si de Hans Comyn, pe locul al III-lea. Pe traseul Standard pe locul 1 a terminat Emil Manea, urmat fiind de Bogdan Rucareanu si Alexandru Popa. Pe traseul Scurt s-a impus Radu Marian Surdu, pe 2 a terminat Teodor Giurgica, iar pe 3, Laurentiu Aurelian Radu.
 
Pentru a accesa rezultatele detaliate ale evenimentului click aici.
 
Evenimentul Livada cu Ciresi a fost sustinut de Gatorade, de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club, de Kiss FM, partenerul media oficial, si de partenerul de recrutare eJobs. Concursul a fost sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Barilla, si de partenerul tehnic Decathlon. Sponsorii competitiei sunt INES GROUP, Amro Steel Complex, Vision Engineering & Consultancy, Decathlon, Mannesmann, Toyota Ploiesti, Primaria Comunei Paulesti. Livada cu Ciresi a beneficiat si de suportul partenerilor FreeRider.ro si Registrul de Biciclete.
 
Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta partenerii media principali INGA Media, Libertatea, alaturi de parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul.ro, Orasulmeu.eu, SportPici, Romania Pozitiva, sportsplanner.com, Bike Events, Insport, blogul 188bmp.com, Bike FM, ireporter.ro.
 
Va multumim tuturor pentru participare si sprijinul oferit la competitia Livada cu Ciresi 2017 si va asteptam la urmatoarele aventuri Riders Club!