Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

4 trasee pentru pedalat in concursul La Broaste

23.03.2017 La Broaste

 
La final de mai, Riders Club organizeaza unul din evenimentele mult asteptate mai ales de catre ciclistii din Bucuresti si din imprejurimile sale. Este vorba de competitia La Broaste, ce va avea si in 2017, la fel ca la editia anterioara, 4 trasee atractive si adaptate in functie de abilitatile si varstele concurentilor: Scurt - 17 km, Standard - 23 km si Epic, in doua variante, de 46 km sau 69 km.
 
Traseul Scurt este dedicat celor mai mici pasionati de MTB, cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani. Daca sunt si alti doritori, acestia vor putea alege traseul Scurt si vor pedala in cadrul unei curse de agrement.
 
Pe traseul Standard se vor organiza curse competitive pentru nivelurile: 4 si 3 masculin si feminin, cu podiumuri pe 5 categorii de varsta - 13-18 ani, 19-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani, peste 50 de ani, respectiv nivelul 2 Open masculin si feminin.
 
Traseul Epic, de 46 km, va fi disponibil, in regim Open, pentru participantii cu varste de peste 15 ani de la nivelurile 4 si 3, masculin si feminin. Pe acelasi itinerariu sunt asteptati riderii de la nivelul 2, masculin si feminin, la categoriile de varsta 13-18 ani, 19-29 de ani, 30-39 de ani, 40-49 de ani si peste 50 de ani. Pentru nivelul 1, traseul Epic de 46 km va include o cursa competitiva de masculin si feminin, in regim Open. Ciclistii de la nivelul Elite pot concura pe traseul Epic 46 km daca au varsta cuprinsa intre 15 si 18 ani, sau pe traseul Epic de 69 km, intr-o tura competitiva de tip Open, masculin si feminin.
 
Pentru aceasta competitie pastram traditia de a separa complet cursele pentru copii si de Agrement, de celelalte curse. Prin urmare, pentru a va bucura de acest concurs frumos in natura, pe 27 mai, nu va ramane decat sa va alegeti traseul si sa faceti rezervarea in competitie.
 
Inscrierile in evenimentul La Broaste sunt deschise pana pe 24 mai!