Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

4 Pedale, de 2 ori mai multa distractie pentru pasionatii de ciclism!

5.08.2014 4 pedale

Invita-ti partenerul sau partenera, dar si prietenii, sa ia parte la o super cursa pe bicicleta in padurea Baneasa. Va avea loc a doua editie a concursului de MTB pe echipe din cadrul Riders Club, un sistem de competitii destinat pasionatilor de ciclism de orice nivel.

Concursul va fi unul de stafeta si va fi dedicat echipelor de doua persoane. Traseul concursului va explora inima padurii Baneasa, pe o lungime de 17 km. Realizat de multiplul campion national MTB Razvan Juganaru, traseul este placut atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au o experienta ridicata. Desi dificultatea sa este redusa, cursa este una deosebit de antrenanta si relativ variata, imbinand drumurile forestiere late si drepte, pretabile pentru depasirile in viteza, cu single track-uri deosebite, unde ai impresia uneori ca esti doar tu si padurea, intr-o goana nebuna. Fiecare dintre cei doi membri ai unei echipe vor trebui sa efectueze traseul de 17 km, iar schimbul de stafeta va avea loc la punctul de start / finish.

Inscrierile la competitia 4 Pedale s-au deschis pe 6 august 2014.

Cursele se vor desfasura pe categoriile feminin, masculin si mixt.

Taxa de inscriere este de:

  • 50 RON Promotie! In perioada 06-12 august
  • 65 RON in perioada 11-31  august
  • 75 RON in perioada 1-14 septembrie
  • 85 RON pana pe 17 septembrie

Premiile pentru ocupatii podiumului constau, in functie de categorie, in acordarea unei sume de bani, dar si a unui voucher de reducere de la Seroussi, in valoare de 450 lei, precum si medalia de finisher si  diploma de concurs.

In cadrul evenimentului va avea loc si o tombola la care vor putea participa roti riderii inscrisi la  4 Pedale si pot castiga: Cadru GIANT XTC Aluminiu (2999 lei); Bicicleta GIANT Revel 29er 1 (2499 lei); 1 x trusa de scule Skil; 3 x cosuri cu fructe si legume Abbara; 3 x vouchere Aventuria, in valoare de 100 de lei fiecare.

Tragerea la sorti va avea loc la finalul evenimentului si este adresata doar celor prezenti la fata locului.

Pana duminica, 21 septembrie, alege-ti coechipierul si rodati echipa. Inscrierile au loc exclusiv online pe pagina oficiala a competitiei: http://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/4-pedale.

Te asteptam la start!