Pentru o navigare optima, te rugam sa descarci ultima versiune a unuia dintre browserele: Chrome, Safari, Firefox sau Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Autentificare Inscrie-te in club
Se incarca ...
Regulament general Descarca PDF

11 curse disponibile la 4 Pedale

13.07.2016 4 pedale

La finalul lunii august, riderii trebuie sa-si antreneze spiritul de echipa si sa se pregateasca de concursul 4 Pedale! Evenimentul va avea loc pentru a patra oara consecutiv in padurea Baneasa, de la marginea Bucurestiului.
 
Ciclistii gata sa accepte provocarea competitiei 4 Pedale sunt asteptati sa se intreaca pe un traseu cu o lungime de numai 20 km. Concursul va fi unul de stafeta, dedicat echipelor formate din cate doua persoane, iar fiecare dintre membrii unei echipe trebuie sa parcurga traseul unic de 20 km. Schimbul de stafeta va avea loc la punctul de Start/ Finish.
 
Pe traseul croit pe potecile padurii Baneasa sunt disponibile 11 curse, impartite in functie de nivel si sex. La nivelul 1 vor avea loc doua curse, una de masculin, cealalta de feminin, in timp ce la celelalte 3 niveluri vor fi accesibile curse de masculin, feminin si mixt. Este important de stiut ca varsta minima permisa in acest eveniment este de 15 ani, inscrierile fiind limitate la 400 de echipe. 
 
Grabiti-va sa prindeti un loc bun la start si sa va inscrieti impreuna cu partenerul de cursa la pretul minim pana duminica, 24 iulie, pe www.ridersclub.ro in pagina dedicata concursului 4 Pedale.
 
Pana pe 24 august, ultima zi de inscrieri, alegeti-va partenerul si pregatiti-va de distractie!