For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Ziua B, intr-o noua locatie

27.02.2020 Ziua B

La a 8-a editie a evenimentului ZIUA B, redescoperim bucuria pedalarii in natura intr-o locatie si pe trasee noi, accesibile oricarui ciclist. Ne reintalnim cu prieteni vechi, respiram aer curat si traim din plin bucuria startului de sezon.

Locatia aleasa – Campina, recunoscut ca cel mai insorit oras din Romania, aflat la doar o ora distanta de Bucuresti. Frumusetea zonei a ramas marturie in panzele lui Nicolae Grigorescu iar misterul dainuie inca in scrierile si la castelul lui B. P. Hasdeu. Aici am ales sa va dam intalnire si sa va bucurati de un nou traseu, pictat in tablou de verde crud si gandit cu maiestrie pentru a fi pe placul tuturor pasionatilor sportului pe 2 roti, de la cei mai competitivi, la familii si copii care descopera frumusetea miscarii in natura. 

Farmecul traseelor este intregit de energia zonei de start / finish, organizata in parcul Soceram, unde pregatirile pentru concurs, dar si relaxarea de dupa, devin mult mai placute.

Multumim sponsorilor si partenerilor care ne sprijina pentru implementarea unei experiente deosebite, in special Primariei Campina si tuturor autoritatilor locale care vor fi implicate in eveniment. Partenerul media oficial al intregului sistem Riders Club este Virgin Radio iar sponsorii confirmati pana la acest moment, sunt: Decathlon, Sport Bike, Barilla, GoldNutrition si Organic India. Continuam parteneritul cu Freerider.ro si Ambulanta de Biciclete. Bike FM si biciclistul.ro ne vor sprijini si anul acesta in comunicarea evenimentului.

Start sezon - Start ZIUA B 2020! Ne vedem acolo.