For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Ultima serie de competitii din campania Bosch

26.08.2016 Marathon MTB Bicaz

Campania cu premii Bosch a debutat in luna aprilie a acestui an in cadrul sistemului Riders Club si a ajuns in prezent in cea de-a treia si ultima etapa.
 
Astfel, incepand cu evenimentul Bucovina MTB Maraton, continuand 4 Pedale si Marathon MTB Bicaz si incheind cu Haiduci si Domnite, dupa incheierea competitiei de la Moara Vlasiei, pe 1 noiembrie 2016 va avea loc ultima extragere de premii oferite de Bosch din campania lansata in acest an, menita sa va rasplateasca pasiunea pentru ciclism si pentru aventuri frumoase pe campiile, prin padurile si muntii tarii noastre.
 
Bosch, unul dintre cele mai mari grupuri din domeniul industrial privat, pune la bataie 20 de premii ce constau in aparate performante produse si comercializate sub marca Bosch.
 
Principala conditie pentru a putea intra in aceasta campanie cu premii atractive si de a participa la extragerea din 1 noiembrie a.c. este sa fi luat parte la minim 2 concursuri de ciclism din seria aferenta urmatoarelor 4 concursuri: Bucovina MTB Maraton, 4 Pedale, Marathon MTB Bicaz, Haiduci si Domnite.
 
Premiile puse la bataie de Bosch pentru intregul sezon Riders Club constau in 20 de masini si scule electrice, dar si aparate electrocasnice.
 
Verificati calendarul de evenimente 2016 pentru a vedea concursurile pe care nu trebuie sa le ratati. Cu fiecare participare la competitiile Riders Club din acest an, aveti mai multe sanse sa castigati un aparat performant marca Bosch
 
Concursul cu premii se desfasoara exclusiv in cadrul sistemului de ciclism Riders Club pe durata anului 2016 si este adresat participantilor adulti, care au implinit varsta de minim 18 ani. Regulamentul campaniei promotionale in parteneriat cu Bosch il gasiti aici. Premiile sunt asigurate de Bosch, care isi asuma raspunderea pentru calitatea si functionalitatea aparatelor puse la dispozitie castigatorilor.
 
Intrati acum pe www.ridersclub.ro si bucurati-va de cursa cu premii Bosch!