For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Tricoul oficial pentru Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului a fost lansat

11.07.2016 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

Aventura Riders Club continua cu evenimentul special Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului, gata sa va urce sus de tot, pe una dintre cele mai inalte culmi batute de roti de MTB in calendarul Riders Club.

Daca ati decis sa dati curs invitatiei pentru a cutreiera plaiurile Muscelului pe 16 iulie, automat v-ati rezervat dreptul la tricoul oficial pe care il veti gasi in kit-ul de participare. Acesta este confectionat din bumbac 100%, de culoare mov, imprimat cu emblema competitiei intr-o nuanta de verde electric si e produs special pentru acest concurs. 

Pentru Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului ridicarea pachetelor competitionale incepe joi, 14 iulie, intre orele 14:00 si 19:00, continuand vineri, 15 iulie, in acelasi interval orar. Ne gasiti la sediul MPG din: Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9n'p -  in incinta complexului Compil Pipera, sector 2, Bucuresti.

Riderii cu resedinta in afara Capitalei precum si cei care se vor inscrie la fata locului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, 16 iuliem in intervalul orar 07:30-10:00.

Pentru a intra in posesia pachetului de concurs, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:

Va asteptam cu drag si cu mare pofta de aventura pe traseele pline de adrenalina la concursul Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului!