For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Traseul Doltcini XCO a fost marcat

28.04.2014 Doltcini XCO

Pregatirile pentru Doltcini XCO, eveniment programat in 3 mai, au intrat in linie dreapta. Sambata a fost ecologizat traseul, cu ajutorul voluntarilor de la Cercetasii Romaniei, Asociatia Sportiva Sana Sport, Grupul de Dezvoltare Durabila, Green Pact Romania, Life Revolution si A New Tipe Of Agency Team. Duminica s-a tuns iarba si s-a indepartat de pe traseu, pentru crearea unor conditii optime de concurs. In dimineata de luni a fost marcat si traseul, cu banda galbena, astfel ca cei ce-si doresc sa se familiarizeze cu acesta, au tot timpul, pana in ziua concursului.

Detalii despre competitie vor fi oferite publicului si pe 29 aprilie, la Neptun TV, la emisiunea "Asta-i viata", intre orele 17:00 - 17:50.

Tot pentru o cat mai buna vizibilitate a evenimentului, zona de start va fi acoperita video cu ajutorul unei drone care va filma pe toata perioada desfasurarii concursului si va transmite imaginile live pe internet.

Nu rata participarea la primul eveniment de ciclism MTB pe plaja! Te mai poti inscrie online pana joi – 1 mai, orele 18.00, sau in ziua concursului, intre 8.30 si 10.30.

Evenimentul DOLTCINI XCO este afiliat la Riders Club, fiind organizat de DOLTCINI Sportsware Romania.