For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Topoloveni Summer Tour, multa distractie si voie buna la prima editie

29.06.2015 Topoloveni Summer Tour

Prima editie a competitiei Topoloveni Summer Tour a fost un real succes, cu o atmosfera deosebit de prietenoasa si curse in natura ce au fost gustate din plin de rideri.
 
Pe 28 iunie, la Topoloveni, peste 500 de ciclisti au luat startul in cursele pregatite de Razvan Juganaru si echipa Riders Club, aclamati de multi spectatori stransi in centrul orasului. Traseul a fost interesant, cu multe provocari pentru iubitorii de MTB, care s-au grabit sa ajunga la Finish, multi dintre ei cu rezultate remarcabile. Soarele a stralucit pe cer pe toata durata aventurii in natura si s-a retras cat sa lase o ploaie scurta sa racoreasca spiritele, incinse dupa pedalat, la festivitatea de premiere. Apoi, soarele s-a aratat din nou pentru ca participantii, sustinatorii si spectatorii sa se poata relaxa dupa concurs in zona amenajata pentru desfasurarea evenimentului.
 
Campionii care au trecut linia de Finish la Topoloveni Summer Tour: Locul 1 - Adi Nitu, GIANT Team Romania; Locul 2 - Adrian Dumitru, GIANT Team Romania; Locul 3 - Marian Frunzeanu, Felt-Sidi MTB Team.
 
Rezultatele pot fi consultate aici. Daca exista observatii sau sugestii cu privire la rezultate, va rugam sa ne scrieti la adresa: ridersclub@mpg.com.ro
 
Tombola a fost, ca de obicei, unul dintre cele mai asteptate momente, mai ales ca au fost si cateva delicii culinare strecurate printre premii. Castigatorii tombolei sunt urmatorii:
• Un pachet borcane de magiun oferit de Magiun Topoloveni: Catalin Gabrovschi, Alexandru Victor Stoica;
• Abonament la Daimon Club: Vlad Stefan Popovici;
• Suport de bicicleta de la VreauPortbagaj.ro: Anne Marie Ungureanu;
• Ceas oferit de SUUNTO: Alexandru Boca.
 
Le multumim tuturor concurentilor, sustinatorilor, sponsorilor si partenerilor pentru participare si pentru ca au sprijinit realizarea si promovarea competitiei Topoloveni Summer Tour, editia 2015. 
 
Va felicitam pe toti si va asteptam la urmatoarea aventura Riders Club!