For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Starturi diferite pentru copii si adulti, la Haiduci si Domnite

12.09.2016 Haiduci si Domnite
Foto: Brindusa Mutoiu
 
Cea de a 4-a editie a concursului de ciclism Haiduci si Domnite se prezinta intr-un format diferit pentru ca toti participantii la curse sa se simta cat mai liberi si fara griji atunci cand gonesc pe cararile padurii.
 
Astfel, pe 25 septembrie cursele se vor desfasura pe 3 trasee, amenajate in Padurea Surlari din zona Moara Vlasiei: Scurt - 17 km, Standard - 30 km si Epic - 60 km.
 
Participarea la curse se va face in functie de varsta si abilitati, insa pentru a veni in sprijinul riderilor mici si mari, la aceasta editie traseul Scurt, dedicat curselor de familie si agrement, este organizat separat de celelalte din cadrul competitiei. Pe traseul de 17 km vor putea participa copiii cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, insotiti de adulti, dar si concurentii care au minimum 13 ani impliniti si vor sa efectueze o cursa de agrement. Toti cei inscrisi la traseul Scurt vor lua startul separat, acesta fiind programat pentru ora 09:00 si au la dispozitie 2,5 ore sa incheie cursele si sa ajunga la Finish.
 
Riderii inscrisi la celelalte trasee, Standard si Epic, vor putea concura fara sa-si mai faca griji ca vor intalni pe drum concurenti mai mici din cadrul cursei de agrement. Pentru ca toata lumea sa aiba parte de o cursa placuta si echitabila, dar si pentru a evita aglomeratia, starturile se vor da in mai multe valuri incepand cu ora 11:30 pentru traseele de 30 km si 60 de km.
 
Va asteptam in numar cat mai mare la Haiduci si Domnite!