For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

STAREA TRASEULUI la Maratonul Dunarii

27.10.2017 Maratonul Dunarii

Desi in zona a plouat foarte mult la inceputul saptamanii, traseul a fost afectat doar partial, solul rezistand foarte bine la precipitatii. Veti intampina o zona de aproximativ 500 m in care s-a format mult noroi, dar si alte cateva zone, de maximum 100 m, cu balti si noroi.

Traseele au fost reduse ca lungime pentru a va oferi o experienta cat mai placuta: traseul Scurt, de la 16 la 13 km, iar traseul Standard, de la 45 la 39 km. Printre modificarile aduse se numara introducerea unui nou segment de sosea si a mai multor zone acoperite de iarba, care permit un rulaj mai eficient si mai placut in conditiile de fata.

Dat fiind ca in ziua concursului se anunta ploi, va recomandam sa va echipati corespunzator si sa aveti un rand de haine de schimb la indemana, dupa ce finalizati cursa. De asemenea, va recomandam sa utilizati cauciucuri de noroi daca sunteti incepator, sau cauciucuri mixte, daca sunteti rider avansat ca experienta.

Va dorim mult succes!

Let's ride!