For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

STAREA TRASEULUI la competitia Topoloveni Summer Tour

24.06.2015 Topoloveni Summer Tour

Actualizare: sambata, 27.06.2015

Traseul Topoloveni Summer Tour este marcat si curatat! In portiunile de padure veti intalni cateva zone cu noroi insa cele mai multe dintre ele pot fi ocolite folosind potecile pe care le-am amenajat. Zonele care nu pot fi ocolite sunt putine si au o lungime de maxim 100 m. Recomandam incepatorilor sa foloseasca cel putin cauciucuri mixte. Riderii mai avansati pot folosi orice tip de cauciuc.

--------------------------------------------------------------------

Actualizare: joi, 25.06.2015

Starea traseului este optima iar raportul de mai jos ramane valabil. Poze noi pot fi gasite pe Facebook: click aici

--------------------------------------------------------------------

Raport: miercuri, 24.06.2015

Starea traseului este in prezent buna, in ciuda ploilor care au cazut in zona in weekendul trecut, ne transmit colegii aflati in Topoloveni.

Multiplul campion MTB Razvan Juganaru impreuna cu echipa sa si membrii echipei Riders Club se ocupa de curatarea si amenajarea traseului pentru ca voi sa aveti o experienta cat mai frumoasa la competitia de la Topoloveni.

De trei zile la Topoloveni a fost soare, iar traseul a fost curatat si acum este in curs de marcare. Traseul va fi delimitat cu banda Skil alb cu rosu, iar pentru indicarea directiei se va folosi spray de culoare albastra.

Itinerarul concursului de ciclism Topoloveni Summer Tour, din 28 iunie, este in momentul de fata 100% practicabil. Acum sunt cateva bucati cu balti pe traseu, dar vor fi create variante ocolitoare astfel incat sa nu fie nicio problema. Sunt 3-4 portiuni care ar putea pune probleme pe parcusul curselor doar in cazul in care ploua foarte mult. In aceste conditii, acestea vor fi eliminate din traseul de concurs.

Deocamdata prognoza meteo este incurajatoare si vom avea soare in weekendul acesta, doar duminica fiind posibile cateva averse de ploaie dupa ora 15.00.

„Noi credem ca o sa va placa asa mult la Topoloveni incat nu o sa mai vreti sa plecati... Pentru ca va garantez, prieteni, Topoloveni Summer Tour va fi aventura MTB pe care v-o doreati de foarte mult timp!”, ne transmite Andrei Grigore, care se afla acum la Topoloveni si face parte din echipa de organizare.

Daca ajungeti mai devreme la Topoloveni, respectiv sambata, puteti da o tura de recunoastere si sigur ne vom vedea pe traseu.

Mai multe imagini de pe traseu puteti vedea accesand postarea de pe Facebook.

Ne vedem la startul Topoloveni Summer Tour!