For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

STAREA TRASEULUI Haiduci si Domnite 2016

22.09.2016 Haiduci si Domnite

Actualizare: sambata, 24 septembrie

Fata de ziua de vineri, traseul s-a uscat in cea mai mare parte. Tot traseul poate fi parcurs pe bicicleta fara probleme, cu exceptia a 2 zone de aprox. 50m fiecare care pot sa puna probleme riderilor care nu au suficienta experienta. Baltile, acolo unde inca sunt prezente, pot fi ocolite desi noi recomandam sa treceti direct prin ele pentru a va bucura si mai mult de o competitie de toamna autentica.

Recomandarea finala pentru cauciucuri este urmatoarea: rideri incepatori - cauciucuri mixte; rideri cu experienta medie & rideri avansati - cauciucuri de uscat.

Va dorim tuturor sa aveti o zi excelenta si va asteptam cu chef de distractie, la start!

Galerie foto sambata, 24 septembrie: Facebook

-------------------------------------------------------------------

Actualizare: vineri, 23 septembrie

In cursul zilei de vineri vremea a fost frumoasa la Moara Vlasiei insa ploile care au cazut in seara zilei de joi spre vineri au deteriorat anumite portiuni. Drept urmare, atat traseul de 17 Km cat si cel de 30 Km au fost momentan scurtate cu aprox. 1,5 km pentru a va oferi o experienta mai placuta. In continuare sunt prezente balti insa pot fi ocolite. Noroiul s-a format in 4 zone de aprox. 100-150m care pot fi traversate pe bicicleta sau ocolite. In schimb, 2 zone de aprox. 100m sunt incarcate cu noroi cleios insa in cazul in care prognoza buna se va mentine pana in ziua concursului iar vantul va continua sa bata cu putere, ele vor fi mult mai usor abordabile pe bicicleta.

In cursul zilei de sambata vom reveni cu o noua actualizare a traseului si va vom oferi recomandari cu privire la cauciucurile pe care sa le utilizati.

-------------------------------------------------------------------

Actualizare: joi, 22 septembrie

In ciuda ploilor care au cazut abundent in zona si care au incetat in dimineata zilei de joi, traseul se prezinta in conditii foarte bune. Pamantul a fost foarte uscat iar cele 3 zile cu soare pana la eveniment vor inlatura in cea mai mare parte baltile de pe traseu, care poti fi ocolite chiar si acum, fara probleme. Momentan, exista 2 portiuni de traseu dificil de parcurs, in mod special din cauza exploatarilor din zona, fiecare de aproximativ 150 m. Echipa tehnica va lua masurile necesare pentru ca ele sa nu reprezinte o problema in ziua concursului. In ceea ce priveste estimarea curenta cu privire la experienta pe care o veti avea, credem ca traseul se va usca in cea mai mare parte si va putea fi parcurs de toti participantii pe bicicleta. In cazul in care baltile nu se vor restrange suficient pana duminica, vom lua in considerare scurtarea traseului de copii pentru a le oferi si lor un eveniment placut si o zi memorabila.

Pozele au fost realizate in dimineata zilei de joi, la doar cateva ore dupa oprirea ploilor. Traseul a fost parcurs integral pe bicicleta.

Link galerie foto joi, 22 septembrie: Facebook