For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Se deschid inscrierile la concursul Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

28.05.2015 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

Evenimentele Riders Club din 2015 au inceput pe teren plat, cu diferente mici de nivel, insa cursele vor continua pe dealurile din zona Topoloveni, pe 28 iunie, apoi vor ajunge pe inaltimile muntoase din jurul orasului Campulung, in 18 iulie.
 
Daca ardeati de nerabdare sa va asigurati un loc intr-o competitie ce se desfasoara prin paduri de munte, cu traseele serpuiesc pe drumuri forestiere si versanti, asteptarea a luat sfarsit!
 
Inscrierile in concursul Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului se vor deschide joi, 28 mai, in cursul serii, iar rezervarile de locuri le puteti face direct pe pagina dedicata competitiei
 
Cei care sunt nerabdatori sa participe la acest eveniment pot beneficia de taxa minima de inscriere de 65 de lei pana duminica, 7 iunie. Dupa aceasta data taxa de participare va fi de 75 de lei, pana pe 28 iunie, urmand sa creasca progresiv, pana va ajunge la 95 de lei, pentru inscrierile online realizate in intervalul 13-16 iulie. Achitarea taxei de concurs trebuie facuta pana in ultima zi deschisa pentru inscrieri, respectiv 16 iulie.
 
Va asteptam la editia a treia a evenimentului Lupii Dacilor - Trofeului Muscelului!