For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Ridicarea pachetelor de participare pentru Maratonul Dunarii incepe joi

24.10.2017 Maratonul Dunarii

O cursa speciala de toamna plasata pe meleaguri giurgiuvene continua aventura Riders Club a acestui sezon, la Maratonul Dunarii. 

Daca ati decis sa va petreceti ziua de sambata, 28 octombrie, alaturi de noi, va ramane doar sa preluati pachetul de participare si sa fiti pregatiti pentru o cursa grozava, la cea de-a 4-a editie a competitiei din localitatea Prundu.

Veti gasi in pachet si tricoul oficial, creat special pentru acest eveniment, o sticla de bautura pentru sportivi, oferita de Gatorade, o portie buna de Lay's iar la finalul evenimentului va veti bucura nu doar de traditionalele paste Barilla in sos Barilla si de doza de Ciuc Natur Radler, dar si de o portie de frigarui, alaturi de un pahar de vin fiert pentru participantii adulti. Multumim Ciuc Natur Radler, Gatorade, Lay's, Barilla si multumim Total Prod Gama pentru pungile personalizate.

Ridicarea pachetelor de participare incepe joi, 26 octombrie, intre orele 14:00 si 19:00 si continua vineri, 27 octombrie in acelasi interval orar. Ne gasiti la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9n'p - incinta complexului Compil Pipera, sector 2, Bucuresti.

Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, in intervalul 08:30-10:00.

Pentru a intra in posesia kit-ului de participare, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:

Va asteptam voiosi la Start!