For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Ridicarea pachetelor de participare

10.07.2018 Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului

ACTUALIZARE 12 iulie 2018!
 
Programul de ridicare a pachetelor de participare, pentru riderii din Bucuresti, s-a modificat. Astfel, ridicarea de pachete programata pentru ziua de joi - 12 iulie, de la sediul MPG din Pipera 44, va incepe de la orele 16.00.
 

********

 
Concurentii inscrisi la cursa Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului, cu resedinta in Bucuresti, vor putea sa-si ridice kit-urile de start din in zua de joi, 12 iulie in intervalul orar 16:00 – 19:00, de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. 
 
Vineri, 13 iulie - in intervalul orar 14:00-21:00 - si duminica, 15 iulie (in ziua evenimentului), in intervalul orar 08:30 - 9:30, se pot ridica kit-urile competitiei de la cortul MPG plasat in piata Primariei Campulung doar in cazul riderilor inscrisi care au resedinta in afara Bucurestiului.
 
Ce trebuie sa aveti la voi pentru a putea intra in posesia pachetelor de concurs:
Declaratie participanti adulti;
Declaratie pentru participanti minori (semnata de parinte/tutore).
 
Riderii inscrisi la cursa MTB Academy Cup, indiferent de resedinta, isi vor putea ridica pachetul de participare atat joi de la sediul MPG, cat si in ziua de vineri, 13 iulie, de la cortul MPG amplasat in piata Primariei Campulung, din Strada Negru Voda, numarul 121, intre orele 14:00 - 21:00. Riderii neligitimati si copiii isi pot ridica pachetul de participare si de la punctul de Start/ Finish, cu cel putin o ora inaintea startului cursei pentru care sunt inregistrati.
 
Va reamintim ca inscrierile online se incheie joi-12 iulie, pentru MTB Academy Cup, respectiv miercuri – 11 iulie, pentru Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului.