For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Ridicarea kit-urilor de participare pentru Haiduci si Domnite

20.09.2016 Haiduci si Domnite

Aventura Riders Club continua cu o cursa speciala, Haiduci si Domnite, gata sa aduca tuturor pasionatilor de MTB ultima cursa de vara, prima cursa de toamna.  

Daca ati decis ca pe 25 septembrie sa va petreceti duminica alaturi de noi, nu va ramane decat sa preluati kit-ul de participare si sa fiti pregatiti pentru o cursa grozava, la cea de-a 4-a editie a competitiei din padurea Surlari.

Pentru Haiduci si Domnite ridicarea kit-urilor de participare incepe joi, 22 septembrie, intre orele 14:00 si 19:00, continuand vineri, 23 septembrie, in acelasi interval orar. Ne gasiti la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9n'p-incinta complexului Compil Pipera, sector 2, Bucuresti.

Riderii cu resedinta in afara Bucurestiului isi pot lua pachetele de concurs si de la punctul de Start, in ziua evenimentului, in intervalul 07:30-08:30 pentru riderii ce vor participa pe traseul Scurt si 07:30-10:30 pentru toti ceilalti participanti.

Pentru a intra in posesia kit-ului de participare, fiecare participant trebuie sa prezinte cartea de identitate si sa predea declaratia pe proprie raspundere completata si semnata. Declaratiile pot fi descarcate de pe pagina de concurs si accesate la urmatoarele link-uri:

•    Declaratie pentru participanti adulti
•    Declaratie pentru participanti minori (semnata de parinte/tutore)

Va asteptam cu drag la haiduceala!