For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Riders Club multumeste sponsorilor si partenerilor

28.05.2013 Riders Club - Moara Vlasiei

Sambata, 25 mai, la Moara Vlasiei ne-am bucurat de cea de-a treia competitie din calendarul Riders Club. A fost o vreme perfecta pentru pedalat si un peisaj de basm.

Cu sprijinul sponsorilor si partenerilor, am reusit sa oferim din nou membrilor Riders Club un traseu sigur, premii frumoase si o atmosfera placuta.

Five’s, sponsor oficial pe toate competitiile din Bucuresti, a dat tonul, asigurand sonorizarea si atmosfera antrenanta. Pro ENERG, recent alaturati proiectului, dar cu o experienta vasta in organizarea de evenimente, au fost sursa de energie.

Echipele de profesionisti care au asigurat asistenta medicala au reprezentat cu brio Serviciul AMBU - CR al Filialei de Cruce Rosie Sector 5 Bucuresti, ASVSU si Regina Maria . Ambulantele si echipele de medici si asistenti au sarit prompt in ajutorul ciclistilor care au intampinat dificultati pe traseu.

MotoBoom s-au ocupat de mobilitatea echipelor de interventie intre punctele esentiale de pe traseu, punand la dispozitie ATV-urile.  Aceste puncte au fost coordonate de catre membrii Brigazii de Voluntari, si ei cu experienta in competitiile de ciclism, fiind tot la al 3-lea eveniment.  Si daca tot am adus in discutie punctele de alimentare, nu putem sa-i nu-i mentionam pe sponsorii care au alimentat si energizat riderii pe durata cursei: Isostar, Grand Papa ( Vel Pitar) cu biscuiti, covrigei si briose, La Fantana, Abbara cu banane si Ursus Cooler cu mult asteptata bere rece de dupa cursa.

Pentru ca traseul a oferit de toate, inclusiv noroi din belsug, bicicletele participante au avut nevoie de o „improspatare”  dupa competitie. Romprest si Skil au venit in intampinarea lor asigurand aparate de inalta presiune pentru a sterge urmele padurii de pe rotile lor.

Nu uitam nici de echipa FreeRider care, ca de obicei, a oferit suport tehnic si reglaje ale bicicletelor inaintea startului, dar si pe parcurs, si nici de Wim Bosman, fara de care logistica evenimentului ar fi avut de suferit.

Nu in ultimul rand, multumim Force1 pentru ca ne-au facut sa ne simtim in siguranta!

LISTA COMPLETA A SPONSORILOR SI PARTENERILOR

  • Sponsori oficiali sistem: Giant, Grand Papa, Life Care, Five’s, DPD Romania, Skil, Wim Bosman
  • Sponsori oficiali competitie: Hotel Domenii Plaza, Force 1, La Fantana, Regina Maria
  • Sponsori sistem: Ursus Cooler, Roton, Farmec, Cube, BikeXpert
  • Sponsori competitie: BikeXCS, Moto Boom, ProEnerg, Romprest
  • Parteneri sistem: Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti (DSTMB), Federatia Romana de Ciclism (FRC), Federatia Romana Sportul pentru Toti, Federatia Romana de Radioamatorism, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta (ASVSU), Crucea Rosie Romana prin serviciul AMBU - CR, Free Rider, AIESEC, Brigada de Voluntari
  • Parteneri competitie: Primaria Moara Vlasiei
  • Parteneri media: Radio Guerrilla, biciclistul.ro, Inga Media, calendarevenimente.ro, romaniapozitiva.ro, liberinmiscare.ro, tpu.ro, 9am.ro, Radio Prahova si CicloTOUR.

Multumim tuturor si speram sa ramanem impreuna si la celelalte evenimente din calendarul Riders Club!