For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Peste 1.100 de participanti s-au bucurat de natura la Haiduci si Domnite

25.09.2016 Haiduci si Domnite
Foto: Rares Gireada
La Moara Vlasiei soarele a iesit putin din nori, cand dadeau zorii zilei, sa salute ciclistii si sa le ureze spor la pedalat in cursele ce urmau sa inceapa. Chiar daca vremea nu a fost tocmai ideala pentru explorat natura in voie si nici gradele din termometru nu au fost generoase, sutele de haiduci si domnite nu s-au lasat intimidati usor si au dat startul cu zambetul pe buze la evenimentul cu numarul 11 din calendarul 2016 al Riders Club.
 
Povestea de toamna s-a scris pe trei trasee la editia a 4-a a evenimentului Haiduci si Domnite, sustinut de Gatorade, la prima ora luand startul ciclistii incepatori si copiii cu varste intre 5 si 12 ani. Apoi, ceva mai tarziu, marea parte a concurentilor se pregatea sa plece in cursa, unii avand chiar si accesorii pe masura, incercand sa reinvie ceva din imaginea vechilor haiduci. Zeci de strigate de incurajare si graba de a prinde cele mai bune poze i-au tinut ocupati pe sustinatorii ciclistilor, veniti si ei in numar mare la Moara Vlasiei.
 
Rezultatele concursului de ciclism Haiduci si Domnite, din 25 septembrie 2016, le puteti gasi publicate online si accesa direct prin click aici.
 
Speram ca toti cei peste 1.100 de participanti, concurenti si sustinatori, s-au bucurat de aceasta iesire si, mai ales, de una dintre cele mai spectaculoase competitii din calendarul Riders Club.
 
In curand, sute de poze care au surprins momentele frumoase sau pline de concentrare pe care le-au trait concurentii, dar si intreaga atmosfera evenimentului vor fi publicate in albume pe pagina Facebook Riders Club.
 
Va multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru rezultate si pentru ca ati dat curs acestei aventuri haiducesti in stil MTB la Moara Vlasiei!