For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Pe 1 noiembrie va avea loc ultima extragere cu premii BOSCH

12.09.2016 Haiduci si Domnite

Suntem pe ultima suta de metri a incheierii campaniei cu premii Bosch, care a debutat in luna aprilie 2016 in Riders Club.

Pe 1 noiembrie 2016 va avea loc ultima extragere de premii oferite de Bosch din campania lansata in acest an, menita sa va rasplateasca pasiunea pentru ciclism si pentru aventuri frumoase pe campiile, prin padurile si muntii tarii noastre.

Principala conditie pentru a putea intra in aceasta campanie cu premii atractive si de a participa la extragerea din 1 noiembrie a.c. este sa fi luat parte la minim 2 concursuri de ciclism din seria aferenta urmatoarelor 4 concursuri: Bucovina MTB Maraton, 4 Pedale, Marathon MTB Bicaz, Haiduci si Domnite.

Daca ati participat deja la minim unul dintre competitiile incheiate, nu va ramane decat sa dati curs invitatiei evenimentului din 25 septembrie din codrii Vlasiei in care este pregatita o haiduceala ciclista pe cinste. Dupa ce ati luat startul la concursul Haiduci si Domnite tineti pumnii stransi si cereti Providentei sa va numarati printre norocosii castigatori ai unuia dintre cele 4 premii marca Bosch, care vor fi acordate la tombola din 1 noiembrie, respectiv: ciocan rotopercutor, ferastrau vertical, polizor unghiular si statie de calcat.

Premiile care au fost puse la bataie de Bosch pentru intregul sezon Riders Club constau in 20 de masini si scule electrice, dar si aparate electrocasnice.

Concursul cu premii se desfasoara exclusiv in cadrul sistemului de ciclism Riders Club pe durata anului 2016 si este adresat participantilor adulti, care au implinit varsta de minim 18 ani. Regulamentul campaniei promotionale in parteneriat cu Bosch il gasiti aici. Premiile sunt asigurate de Bosch, care isi asuma raspunderea pentru calitatea si functionalitatea aparatelor puse la dispozitie castigatorilor.

Pedalati la ultimul eveniment Riders Club inclus in campania Bosch si bucurati-va de unul dintre premii!