For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Pachetele de start se ridica incepand de joi

19.10.2015 Maratonul Dunarii

Riderii participanti la a 2-a editie a concursului Maratonul Dunarii isi vor putea prelua pachetele de concurs de la sediul MPG, sau direct de la punctul de start, daca au resedinta in afara Bucurestiului.
 
In zilele de joi - 22 octombrie, in intervalul orar 14:00 – 20:00, respectiv vineri - 23 octombrie, in intervalul 14:00 – 19:00, pachetele de concurs pot fi ridicate de la sediul MPG din Soseaua Pipera, numarul 44, cladirea C9 n'p - incinta Compil Pipera, sector 2, Bucuresti. 
 
Duminica, 25 octombrie, in ziua evenimentului, in intervalul orar 08:30 - 10:00, se pot ridica pachetele de start de la cortul de inregistrare, de catre participantii care au resedinta in afara Bucurestiului.
 
Ce trebuie sa aveti la voi pentru a putea intra in posesia pachetelor de concurs:
•  Participant adult: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata;
•  Participant minor cu varsta intre 14 si 17 ani: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore.
•  Participant minor cu varsta intre 6 si 13 ani: Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore.
 
Va reamintim ca inscrierile la fata locului vor fi realizate doar in limita locurilor disponibile, iar taxa va fi in valoare de 100 de lei, indiferent daca rezervarea prealabila s-a facut la un alt pret.