For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|TenisPartenerTenis10RunFestRidersClubCorporateSports


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Pachetele de start pentru maratonul de la Topoloveni

23.06.2015 Topoloveni Summer Tour

Daca v-ati inscris la evenimentul Topoloveni Summer Tour va puteti ridica pachetele de concurs de la sediul MPG, situat in apropiere de Mall Promenada, dupa urmatorul program:
 
• Joi, 25 iunie, in intervalul orar 14:00 - 20:00;
• Vineri, 26 iunie, in intervalul orar 14:00 - 20:00.
 
Ridicarea pachetelor in ziua de concurs va fi disponibila doar pentru riderii care nu locuiesc in Bucuresti. In acest caz pachetele vor putea fi luate direct de la cortul de inregistare MPG, intre orele 08:30 – 10:00.
 
Pentru a putea lua kitul de eveniment, fiecare persoana inscrisa trebuie sa se prezinte personal sau, in cazurile in care nu este posibil, sa predea persoanei care va ridica pachetul declaratia pe proprie raspundere completata si semnata si o copie dupa un act de identitate, aceasta din urma fiind utilizata doar pentru identificarea in sistem si nu va fi retinuta.
 
Ce trebuie sa aveti la voi pentru a putea intra in posesia pachetului de concurs?
• Participant adult: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata;
• Participant minor cu varsta intre 14 si 17 ani: cartea de identitate si Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore;
• Participant minor cu varsta intre 6 si 13 ani: cartea de identitate a insotitorului si Declaratia pe proprie raspundere semnata de parinte/ tutore si insotitor, impreuna cu declaratia pe proprie raspundere individuala a insotitorului adult. Pachetele de eveniment ale minorului si insotitorului se predau doar insotitorului.
 
Cum se poate ajunge la sediul MPG?
Adresa exacta este: Soseaua Pipera, nr. 44, cladirea C9n’p - in incinta Compil Pipera, Sector 2, Bucuresti.
 
METROU
M2 - Statia Aurel Vlaicu
 
AUTOBUZE
135 si 112 – Statia Barbu Vacarescu
 
TRAMVAI
5 - Statia Soseaua Pipera