For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

O poveste frumoasa de toamna, cu sprijinul sponsorilor si al partenerilor

26.09.2016 Haiduci si Domnite
Foto: Rares Gireada
Ne-am bucurat de inca o aventura MTB marca Riders Club pe 25 septembrie 2016! Concursul Haiduci si Domnite a oferit noi experiente cicliste in mijlocul naturii sutelor de participanti, care au pedalat pe trasee de poveste in padurea Surlari, pe malul lacului Moara Vlasiei si imprejurimile inca colorate in verde.
 
Castigatorii competitiei s-au bucurat de numeroase premii oferite de sponsorii si partenerii evenimentului. La final, alti concurenti au avut ocazia sa castige premii in cadrul tombolei:
  • 515 - Valeriu Rotaru - pachet GoldNutrition
  • 457 - Radu Bogdan - pachet GoldNutrition
  • 1681 - Erica Popa - pachet GoldNutrition
  • 1101 - Marius Cioiu - pachet GoldNutrition
  • 1002 - Alexandru Marin - pachet Alfers, by Alka Group
  • 103 - Alexandru Ungureanu - pachet Alfers, by Alka Group
  • 498 - Istvan Kerekes - surubelnita BOSCH
  • 6 - Marc Sandu - purificator Whirlpool
Au ajutat la crearea povestii de toamna pentru voinicii rideri si curajoasele domnite zeci de sponsori si parteneri, dar si voluntari carora dorim sa le multumim pentru sprijinul oferit, mai ales pe o vreme mai putin prietenoasa cu iubitorii de sport in natura!
 
Editia a 4-a a evenimentului Haiduci si Domnite, din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, este sustinuta de Gatorade, bautura sportiva nr. 1 in lume, si de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism, alaturi de sponsorii oficiali BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman si de partenerul tehnic AmBike - Ambulanta de biciclete. Cursele Family din cadrul concursului au fost sustinute de sponsorul oficial BCR. Sponsorii competitiei sunt Roua Muntilor, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Toortizi, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovata, Pure Shapes si Luca Way. Concursul beneficiaza de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociatia Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta, Brigada de Voluntari, Romsilva, Registrul de Biciclete.
 
Sustin competitiile de ciclism Riders Club si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de ciclism, partenerul de recrutare eJobs, alaturi de partenerii media principali INGA Media, Libertatea si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com si agentia de blogeri Kooperativa 2.0.
 
Va multumim tuturor pentru sustinere si sprijinul oferit pentru realizarea inca unui eveniment reusit din seria Riders Club!