For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Numere personalizate pentru Trofeul Muscelului

9.07.2015 Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

La evenimentul Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului veti putea beneficia de numar de concurs personalizat, asa cum este posibil la toate competitiile Riders Club. Pe acesta vom putea imprima numele si prenumele riderului inscris in concurs. Astfel, daca platiti rezervarea pana la finalul zilei de joi, 9 iulie, veti beneficia de numere de concurs personalizate. 
 
Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului este un concurs de ciclism mountain bike, aflat la cea de a treia editie in calendarul Riders Club, fiind programat sa aiba loc pe 18 iulie la Campulung.
 
Competitia promite curse interesante, adaptate pentru toate capacitatile, care se vor desfasura pe doua variante de traseu:
  • Standard – 29 km, destinat riderilor de peste 14 ani, nivelurile 3 si 4 masculin si nivelurile 2, 3 si 4 feminin.
  • Epic – 53 km, pe care isi pot demonstra abilitatile ciclistii de la nivelurile 1 si 2 masculin si de la nivelul 1 feminin, care au varsta de minimum 14 ani.

Pentru cei mici, cu varste intre 6 si 13 ani, se vor organiza curse separate, iar inscrierea este gratuita si se va face la fata locului. Concursul pentru copii se va desfasura pe un traseu delimitat in centrul Municipiului Campulung, parcurs ce va fi adaptat posibilitatilor fizice si tehnice ale acestora.

Va asteptam la startul unei super aventuri montane pe 18 iulie, la Campulung!