For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Numere personalizate la Maratonul Dunarii

12.10.2015 Maratonul Dunarii

La evenimentul Maratonul Dunarii veti putea beneficia de numar de concurs personalizat, asa cum este posibil la toate competitiile Riders Club. Pe acesta vom putea imprima numele si prenumele riderului inscris in concurs. Astfel, daca platiti rezervarea pana la finalul zilei de joi – 15 octombrie, veti beneficia de numere de concurs personalizate. 
 
Maratonul Dunarii este un concurs de ciclism mountain bike, aflat la cea de a doua editie in calendarul Riders Club, fiind programat sa aiba loc pe 25 octombrie la Prundu – jud. Giurgiu.
 
Competitia promite curse interesante, adaptate pentru toate categoriile de rideri, care se vor desfasura pe doua variante de traseu:
- Standard – 45 km, destinat riderilor de nivel 1, 2, 3 si 4, ce vor participa in curse exclusiv competitive.
- Scurt – 15 km, pe care isi pot demonstra abilitatile ciclistii cu varsta de maximum 13 ani (intr-o cursa competitiva), alaturi de insotitorii adulti ai celor din caregoria 6-9 ani, ce vor participa intr-o cursa de agrement.
 
Va asteptam la startul unei super aventuri MTB, pe 25 octombrie, la Maratonul Dunarii!