For an optimal and fluid navigation, please download the latest version of one of these browsers: Chrome, Safari, Firefox or Internet Explorer.

MPG|Riders ClubSportyaTenis10L'Etape Romania by Tour de France


English Romana
Log in Join the club
Loading ...
Rule book Download PDF

Noutati la Haiduci si Domnite, editia 2016

9.08.2016 Haiduci si Domnite

 
La finalul lui septembrie este programat un nou eveniment din calendarul Riders Club 2016, organizat de MPG, ce va avea loc in padurea Surlari – Caldarusani, la aproximativ 30 km de Bucuresti.
 
Intitulat Haiduci si Domnite, evenimentul va bifa cea de-a patra editie, lansand totodata invitatia la aventura tuturor celor dornici de experiente frumoase intr-un peisaj superb de toamna.  Editia din 2015 a avut un mare succes si a aliniat la start aproximativ 1.000 de participanti, carora li s-au adaugat cateva sute de sustinatori.
 
Competitia de anul acesta include 3 trasee distincte: unul Scurt de 17 km, cu diferenta de altitudine +/- 20 m, unul Standard de 30 km, cu diferenta de altitudine +/- 20 m si unul Epic, de 60 km cu diferenta de altitudine +/- 40 m. Prin urmare concursul va fi unul placut si accesibil atat incepatorilor cat si avansatilor.
 
Fata de editia 2015, traseul Standard a suferit ceva modificari, in timp ce traseul Epic, destinat participantilor de peste 19 ani de la noul nivel Elite, este o noutate absoluta, presupunand doua ture de cursa Standard.
 
In plus, copiii vor avea start diferit de adulti, pentru ca atat cei mici cat si adultii sa aiba o cat mai buna experienta.
 
Va asteptam la o noua aventura si va recomandam sa va rezervati din timp locul in concurs!